Elsewine Rietveld

Elsewine Rietveld

Elsewine Rietveld heeft zich als debattrainer gespecialiseerd in Feminine Presence: hoe kom je als vrouw krachtig over zonder je vrouwelijkheid te verliezen. Elsewine heeft vele vrouwen (en ook mannen) in het bedrijfsleven en bij de overheid getraind op het vergroten van zelfvertrouwen, impact en charisma in gesprekken en presentaties.

Gerelateerde trainingen

Iedereen heeft een uitgebreid netwerk. Vrienden, familie, kennissen, (oud-)collega’s, vrienden van ouders, vrienden van broers of zussen, oud-klasgenoten van de lagere school, middelbare school en vervolgopleidingen. Dit netwerk kan de basis zijn van jouw succes. Maar hoe haal je er het meeste uit?

Charismatische mensen dragen altijd gepoetste schoenen en zijn altijd voorbereid op onverwachte gebeurtenissen. Voor hen bestaan problemen niet, alleen interessante uitdagingen. Aan charismatische mensen wordt bijna natuurlijk de leiding bij vergaderingen en bijeenkomsten gegund. Ze wekken vertrouwen, krijgen vaker het woord, en hun woord weegt zwaarder.
En het leuke is: charisma kun je trainen en ontwikkelen.

In deze training leer je wat leiderschap is en hoe je het moet hanteren. Leiders zorgen ervoor dat mensen goed in hun vel zitten en dat mensen veilig, efficiënt en effectief werken. Ook zorgen ze ervoor dat de ideeën van de medewerkers optimaal gebruikt worden. We leren je hoe je leiderschap kunt weggeven en hoe je zelf effectief met mensen omgaat.

Elsewine Rietveld geeft vrouwen vanuit de Feminine Presence-methode praktische handvatten waarmee ze gezien en gehoord worden op een manier die zowel krachtig als vrouwelijk is. Ze hebben meer zelfvertrouwen en een krachtige, aangename uitstraling.

In het dagelijks leven en vooral tijdens het werk ben je permanent aan het communiceren. Debatteren traint je communicatievaardigheden op het hoogste niveau. Het geeft je een communicatieve ruggengraat die er voor zorgt dat je tijdens vergaderingen overtuigend en doeltreffend je punt maakt en kritiek moeiteloos weerlegt.