Succesvol pitchen

Succesvol pitchen

Kort en bondig presenteren van waar je voor staat en wat je wilt, kan een groot verschil maken. Een helder concept dat snel te begrijpen is, is aantrekkelijk en wordt dus sneller aangenomen. Dat is een pitch. Het vraagt veel training en voorbereiding om op een krachtige manier te pitchen.
Deze training vergroot jouw impact tijdens vergaderingen, presentaties en zakelijke afspraken.

Achtergrond

Regelmatig word je gevraagd om een pitch te doen in een vergadering of voor een leidinggevende. Het voorbereiden van een pitch vergt veel oefening omdat je in korte tijd veel informatie op een pakkende manier moet presenteren. Jouw kwaliteit van presenteren bepaalt of het verhaal overkomt en dat bepaalt weer jouw invloed op de beslisser.

Resultaat

Je bent in staat om een effectieve pitch te houden in een, twee of drie minuten of een pitch van vijftien minuten. Je weet welke voorbereidingen je moet doen, hoe vaak je de pitch moet oefenen en aan wie je tijdens de voorbereiding feedback kunt vragen. Kort en krachtig een advies of een presentatie neerzetten is een goede manier om je zichtbaarheid en invloed te vergroten.

Wij trainen je in:

  • Pitchen met impact, zodat jouw idee vaker overgenomen/aangenomen wordt;
  • Het effectief en efficiënt voorbereiden van je pitch;
  • Je pitch zo inspirerend neerzetten dat er nog weken over gepraat wordt;
  • Het gebruiken van spreektechnieken (retorica) die je pitch zeer krachtig maken;
  • Pitchen vanuit je hart: geloofwaardig, rationeel en emotioneel overtuigen.
Opzet

1 of 2 dagdelen van 3,5 uur.
Maximaal 12 deelnemers.