Gedoemanagement

Gedoemanagement

Tijdens je carrière ga je allerlei soorten gedoe tegenkomen. Hoe makkelijk je daarmee om kunt gaan, bepaalt in grote mate hoe soepel en succesvol je carrière verloopt. Wil je een verrassend nieuwe kijk op hoe gedoe werkt in ons brein en welke rol het speelt in je leven en carrière? Volg dan de training Gedoemanagement.

Achtergrond

Gedoe kun je definiëren als iets waar je veel tijd en energie insteekt, zonder dat het wat oplevert. Het bestaat in vele soorten en maten, meestal heel herkenbaar en vaak irritant. Het interessante is dat we er allemaal mee te maken hebben, het vormt een band. Toch is onze persoonlijke beleving van gedoe zo gevarieerd, dat het proberen te begrijpen van gedoe ons vaak nog meer gedoe oplevert.

Resultaat

Als we het gedoe op een nieuwe manier bekijken, herkennen en vervolgens managen, blijkt het onverwacht heel eenvoudig. Gedoemanagement werkt als een aan-/uitknop waarmee je gedoe heel eenvoudig uit kunt zetten. Dat heeft een positieve uitwerking op je creativiteit, effectiviteit, rust, zelfvertrouwen, communicatie en plezier. En het is overal toepasbaar.

Wij trainen je in:

  • Gedoe te herkennen als gedoe, zodat je er krachtig mee om kunt gaan;
  • Het herkennen en gebruikmaken van het rode en groene brein;
  • Hoe je je brein (en dus jezelf) door het leven heen blijft ontwikkelen;
  • Hoe je een inspiratiebron kunt zijn voor jezelf en anderen;
  • Plezier met mensen hebben, en vrij van angsten zijn.
Opzet

1 of 2 dagdelen van 3,5 uur.
Tussen 10 en 20 deelnemers.

Deze trainging wordt gegeven door