Huibert-Jan van Roest

Huibert-Jan van Roest

Huibert-Jan van Roest doet niets liever dan spreken voor een publiek. Hij heeft ervaring opgedaan met het houden van overtuigende pleidooien door als advocaat in de rechtbank te staan. Daarnaast heeft hij verschillende debattoernooien op zijn naam geschreven, en timmert hij aan de weg als stand-up comedian. Zijn ervaring als debater en advocaat komt hem goed van pas bij het houden van een speech, maar met de comedy-microfoon in zijn hand heeft hij naar eigen zeggen pas écht geleerd wat het is om in contact te zijn met zijn publiek.

Huibert-Jan won het NK Beleidsdebatteren in 2005 en de prijs voor beste spreker op dat toernooi in 2015; hij won het Brabants Debattoernooi in 2014, was Runner-up op het NK Eloquentia in 2019, en won in 2019 de juryprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival.

Gerelateerde trainingen

Kort en bondig presenteren van waar je voor staat en wat je wilt, kan een groot verschil maken. Een helder concept dat snel te begrijpen is, is aantrekkelijk en wordt dus sneller aangenomen. Dat is een pitch. Het vraagt veel training en voorbereiding om op een krachtige manier te pitchen.
Deze training vergroot jouw impact tijdens vergaderingen, presentaties en zakelijke afspraken.

In het dagelijks leven en vooral tijdens het werk ben je permanent aan het communiceren. Debatteren traint je communicatievaardigheden op het hoogste niveau. Het geeft je een communicatieve ruggengraat die er voor zorgt dat je tijdens vergaderingen overtuigend en doeltreffend je punt maakt en kritiek moeiteloos weerlegt.