Gerrit Jan Valk

Gerrit Jan Valk

Gerrit Jan Valk is, naast gemeenteraadslid in Delft en strategiemanager energie bij TNO, speech- en debattrainer. Als speech- en debattrainer trainde hij politici in verschillende landen in Europa en Noord-Afrika. Daarnaast wordt hij regelmatig uitgenodigd om ondernemingsraden te trainen.

Hij won tweemaal het CDA-debattoernooi en eenmaal het Brabants Debattoernooi. Ook was hij de beste spreker op het NK Beleidsdebatteren in 2017.

Gerelateerde trainingen

In de training Speechen als Obama leer je hoe je charismatisch presenteert, hoe je applaus genereert, hoe je contact maakt met 500 man publiek en hoe je stiltes toepast. Kortom, spreken en speechen met impact. Speechen is een kunst, een zaal toespreken en regelmatig applaus krijgen helemaal. Je oefent de speech- en applaustechnieken in deze training.

In het dagelijks leven en vooral tijdens het werk ben je permanent aan het communiceren. Debatteren traint je communicatievaardigheden op het hoogste niveau. Het geeft je een communicatieve ruggengraat die er voor zorgt dat je tijdens vergaderingen overtuigend en doeltreffend je punt maakt en kritiek moeiteloos weerlegt.