Feminine Presence

Krachtig & vrouwelijk
Feminine Presence

Elsewine Rietveld geeft vrouwen vanuit de Feminine Presence-methode praktische handvatten waarmee ze gezien en gehoord worden op een manier die zowel krachtig als vrouwelijk is. Ze hebben meer zelfvertrouwen en een krachtige, aangename uitstraling.

Achtergrond

Jarenlang zijn vrouwen op zoek geweest naar gelijkheid met mannen en hebben daarin een meer mannelijke rol aangenomen. Om sterk en onafhankelijk te zijn hebben veel vrouwen afstand gedaan van hun grootste kracht, hun vrouwelijke essentie. Als vrouwen deze essentie hervinden, vergroten zij hun aantrekkingskracht (voor zowel vrouwen als mannen) en hebben ze meer zelfvertrouwen en plezier in hun werk. Een vrouw die krachtig en vrouwelijk is, wordt gewaardeerd om haar authentieke, aangename en overtuigende uitstraling.

Resultaat

Je wordt gezien en gehoord op een manier die krachtig en vrouwelijk is en het maakt niet uit in welke zaal je binnenloopt, of in welke situatie je terecht komt, je bent zelf­verzekerd en krijgt de aandacht die jij wilt.
Tijdens de training leer je praktische oefeningen die je direct kunt toepassen in al je ­gesprekken, vergaderingen en presentaties. Wat je al bent, straal je nog veel krachtiger uit. Je bent vrouwelijk, zonder te soft te worden en kunt stevig zijn zonder arrogant te worden.

Wij trainen je in:

  • Hoe je een vrouwelijke, magnetische uitstraling ontwikkelt, zowel zakelijk als privé;
  • Hoe je vol vertrouwen in je eigen kracht kunt blijven, ook als het spannend wordt;
  • Hoe je van zelfbewustzijn naar zelfvertrouwen komt;
  • Hoe je effectiever kunt zijn in je sales- en netwerkgesprekken;
  • Hoe je jouw impact vergroot met alles wat je zegt.
Opzet

1 tot 6 dagdelen van 3,5 uur.
Maximaal 8 deelnemers.

Deze trainging wordt gegeven door