De 8 gouden regels voor succesvolle communicatie, service en samenwerking

De 8 gouden regels

Waarom is de vliegtuigindustrie de veiligste industrie ter wereld? En hoe komt het dat Toscaanse boeren de meest succesvolle verleiders, versierders en minnaars zijn?
Communicatie. Communicatie is de basis van iedere organisatie en de samenwerking gaat goed als de communicatie ook goed verloopt. De 8 gouden regels daarvoor leer je in deze training.

Achtergrond

De 8 gouden regels voor succesvolle communicatie zijn eigenlijk de 8 gouden regels voor een succesvol leven. Zolang communicatie goed verloopt, gaan samenwerkingen en processen (dus het werk) ook goed. Ook de service die iedere afdeling verleent aan andere afdelingen, en de service die verleend wordt aan klanten of stakeholders, hangt af van de juiste manier van communiceren.

Resultaat

Je manier van communiceren is helder en krachtig en maakt indruk op collega’s en klanten. Tijdens de training leer je in praktische oefeningen vaardigheden die je meteen kunt toepassen in gesprekken en vergaderingen. De training zorgt ervoor dat anderen beter naar je gaan luisteren en meer gaan doen wat jij zegt dat ze moeten gaan doen.
Kortom, je leven wordt een stuk makkelijker.

wij trainen je in:

  • Krachtig communiceren op dusdanige wijze dat anderen luisteren;
  • Kritiek te brengen op zodanige manier dat men er juist blij van wordt en ermee aan de slag gaat;
  • De communicatiegeheimen van John de Mol, Johan Cruyff, Bill Clinton en David Letterman;
  • Succes creëren met jouw manier van communiceren.
Opzet

1 of 2 dagdelen van 3,5 uur.
Maximaal 50 deelnemers.

Deze trainging wordt gegeven door