Snellezen

Snellezen

In deze training leer je hoe je beleidsnota’s en studieboeken in sneltreinvaart kunt lezen en kennen. Deze training sluit naadloos aan op hoe onze hersenen werken. Je zult zien dat je al snel je leessnelheid minimaal zult verdubbelen en meer relevante informatie in je geheugen opslaat. Uiteraard is deze training een must voor mensen die veel moeten lezen.

Achtergrond

De meeste mensen moeten voor hun werk veel stukken lezen. Vaak neemt dat de nodige werktijd (en vaak ook vrije tijd) in beslag. Deze training is speciaal voor mensen die moeilijke teksten moeten doornemen en daarover een gedegen en helder oordeel moeten vellen. In deze training maken we gebruik van de werking van de hersenen. Hiermee versnel je jouw leestempo en vergroot je jouw geheugencapaciteit.

Resultaat

De training Snellezen zorgt ervoor dat je je leestijd verhoogt tot 1000+ woorden per minuut met een verhoogd tekstbegrip en bevattingsvermogen. En zorgt er ook nog eens voor dat je meer van de inhoud opslaat in het langetermijngeheugen. Deze training bespaart je dus veel tijd en energie en geeft je toegang tot veel informatie. Of je nu een studieboek moet lezen of een beleidsnota, na deze training doe je dat razendsnel.

Wij trainen je in:

  • Bekwaamheid om informatie met een hoge kwantiteit te kunnen verwerken en begrijpen;
  • Plezier in lezen leren (her)ontdekken;
  • Lezen met een snelheid van 1000+ woorden per minuut met een verhoogd tekstbegrip en bevattingsvermogen;
  • Geavanceerde leer/leestechnieken;
  • Effectiever in lezen met “normale” snelheid;
  • Het vermogen snel een selectie te maken in wat wel en niet relevant is;
  • Hoe je informatie effectief kunt opslaan in je langetermijngeheugen.
Opzet

1 dagdeel tot 2 dagen.
Maximaal 16 deelnemers.

Deze trainging wordt gegeven door