Speechen als Obama

Speechen als Obama

In de training Speechen als Obama leer je hoe je charismatisch presenteert, hoe je applaus genereert, hoe je contact maakt met 500 man publiek en hoe je stiltes toepast. Kortom, spreken en speechen met impact. Speechen is een kunst, een zaal toespreken en regelmatig applaus krijgen helemaal. Je oefent de speech- en applaustechnieken in deze training.

Achtergrond

De speeches van Obama maken indruk, omdat de langere speech als campagnemiddel al een tijd uit de mode is. Je kunt zien hoe de meeste politici vooral oneliners gebruiken om hun punt te maken, terwijl Obama juist zijn toehoorders ‘meeneemt’ in zijn betoog.
Onderzoeker Prof. Dr. Max Atkinson bewees wetenschappelijk dat het aanleren van bepaalde speechtechnieken werkt. Obama heeft zich in tien jaar bekwaamd in het geven van speeches op het niveau van Kennedy en Churchill, en die hebben weer geleerd van de oude Grieken.

Resultaat

Je wordt gezien en gehoord op een manier die krachtig en inspirerend is en het maakt niet uit voor welk publiek je speecht. Je boodschap, je presentatie en je persoonlijkheid worden nooit meer vergeten; je maakt een onuitwisbare indruk.
Tijdens de training leer je door veel oefening te speechen onder verschillende omstandig­heden. Bovendien heb je nooit meer PowerPoint of Prezi nodig. Je bent in staat in een korte pitch of een langere speech je boodschap tussen de oren van je toehoorders te planten.

Wij trainen je in:

  • Inspirerend speechen en pitchen;
  • De kracht van de stilte, en het opwekken van applaus;
  • Direct contact maken met en het vertrouwen winnen van 500 man publiek;
  • Het geheim van charisma;
  • Speechen zonder PowerPoint, Prezi of andere elektronische hulpmiddelen;
  • Speechen als Kennedy en Churchill.
Opzet

1 tot 6 dagdelen van 3,5 uur.
Maximaal 16 deelnemers.