Slimmer werken

Slimmer werken

In deze training leer je kwalitatieve netwerken op te bouwen en te gebruiken, effectief en efficiënt om te gaan met je werktijd en vrije tijd, hoe je eenvoudig een kwalitatieve beleidsnota schrijft en de 8 gouden regels voor succesvolle communicatie, service en samenwerking.
Maar ook op organisatieniveau trainen we de 8 gouden regels voor effectieve organisaties. Naast het omgaan met lastige collega’s, klanten en burgers leren we je ook te investeren in waardevolle relaties. Kortom, de ideale start voor een glansrijke carrière!

Achtergrond

In de loop der tijden zijn mensen op zoek gegaan naar slimme, snelle en effectieve manieren van werken. Hele managementbibliotheken zijn daar over volgeschreven. In deze training geven we je de middelen om slimmer met je tijd om te gaan, sneller en effectiever te werken en in minder tijd meer werk te verzetten. Deze cursus bespaart je minimaal een halve werkdag per werkweek.

Resultaat

Wat is het eerste wat je moet doen op je werkdag? Vijftien minuten uit het raam staren. Deze vijftien minuten gaan ervoor zorgen dat je alleen nog maar die dingen gaat doen die nodig en belangrijk zijn. Ook leer je op een prettige manier delegeren en voorkom je dat er zaken dubbel gedaan worden en dat je bij de juiste mensen de juiste informatie haalt.

Wij trainen je in:

  • Hoe je effectief omgaat met je werk en je tijd;
  • Hoe je effectief omgaat met je mailbox, zodat die voor jóu gaat werken;
  • Hoe je je netwerk voor je kunt laten werken;
  • Hoe je vertrouwen wint en herstelt;
  • Hoe je op de juiste manier communiceert;
  • Hoe je het beste uit jezelf en je collega’s kunt halen;
  • Hoe je ervoor zorgt dat je nooit meer te laat komt op afspraken.
Opzet

1 tot 4 dagdelen van 3,5 uur.
Maximaal 20 deelnemers.

Deze trainging wordt gegeven door